Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η ένταση στην Βόρειο Ήπειρο - καταγγελίες του Π.Ε.Σ. για επίθεση λαθρομεταναστών-αλβανών σε νεαρό Λαρισαίο Πολίτη

Το νόμο στα χέρια τους διαβάσαμε πρόσφατα πως πήγαν να πάρουν οι Έλληνες στην Βόρεια Ήπειρο, πυροβολώντας για να φύγουν οι κατώτατοι της ιστορίας και των περιστάσεων, αλβανοί από τα Ελληνικά χωριά τους!
Το περιστατικό όπως αναφέρεται στον τύπο χαρακτηριστικά, διαδραματίστηκε από θρασύδειλους τραμπούκους, πιθανότατα από την γενέτειρα των κακοποιών, το Λαζαράτι, λίγη ώρα μετά τη διακοπή του αγώνα που είχε προηγηθεί κι εισέβαλαν στην Δερβιτσάνη της Κάτω Δρόπολης όπου εντελώς αυθαίρετα, άρχισαν να εκσφενδονίζουν πέτρες προς πάσα κατεύθυνση!
Δερβιτσιώτες πήγαν αμέσως στην Εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, όπου χτύπησαν τις καμπάνες για να συγκεντρωθούν οι Χωριανοί και ενωμένοι να απαντήσουν όπως έπρεπε στην πρόκληση!
Κάποια στιγμή οι Έλληνες πήραν τα όπλα κι έτσι, ακούστηκαν οι πυροβολισμοί, που ρίχτηκαν πιθανότατα στον αέρα για να φύγουν μακριά από την περιοχή, οι ζητιάνοι της Ιστορίας των Βαλκανίων!
Η διεθνής κοινότητα, μέσω της Ε.Ε. κίνησε τις διαδικασίες για τις τιμωρίες των ενόχων κι όντως μετά από καιρό έπιασαν τόπο, με πλήρη αναγνώριση των Ελλήνων ως κανονική Εθνική Μειονότητα όπως προυπάρχει κάτι που δεν μπορεί να εξισωθεί με ¨οικονομικούς μετανάστες¨, που στην κείμενη νομοθεσία (στην πατρίδα μας παραδείγματος χάρην), αποτελεί τον όρο ¨παράνομος (Εθνικός) μετανάστης¨, προσωρινά για οικονομικό σκοπό, εξού και η άνωθεν προσφώνηση (λαθρο...)!
Κάποια άτομα ξεφτιλισμένης αλβανικής καταγωγής λοιπόν, σύμφωνα με τον ¨Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο¨ (όπως καταγγέλεται από τον ίδιο), επιτέθηκαν σε νεαρό Έλληνα στην Λάρισα!
Κινήσεις αχαρακτήριστες που παραπλήσιες, τις έχουμε δει να γίνονται πρωτοσέλιδα και πρώτα θέματα για εβδομάδες (πατήστε εδώ για τον σύνδεσμο)! 
Επειδή δεν ήμασταν μπροστά για να γνωρίζουμε, αν η επίθεση είναι ρατσιστικού περιεχομένου, αν όντως συμβαίνει τότε οι δράστες τιμωρούνται πάραυτα 100%, όπως και σε παλιότερες υποθέσεις!
Οι πληροφορίες που δίνει ο Π.Ε.Σ. επίσης, είναι
πως κατάστημα που βρίσκεται απέναντι από το σημείο που έγινε το γεγονός (Λάρισα), έχει κάμερα και μπορεί να φωτίσει την υπόθεση βοηθώντας τις Αρχές! 

Ανάλυση της λέξης Μπάσταρδος σε παλιότερή μου ανάρτηση  = ¨Mπάσταρδος¨ ο χωρίς Αξία, καθότι μιλά, απαγγέλει κλπ στα Ελληνικά (π.χ.), χωρίς να είναι Έλληνας (π.χ.) - χωρίς να ανήκει... Πόσο μεγαλύτερη ξεφτίλα; 
Το μήνυμα είναι πως κάτω από λίγο όχι πολύ διαφοροποιημένες συνθήκες τα αποτελέσματα στα πρωτοσέλιδα είναι τα εξής παρακάτω (Σε Εικόνες):!
Όσο για το πυόν των συγκεκριμένων λαθρομεταναστών, δεν υπάρχει κανένας σχολιασμός, αλλά ρητορικό ερώτημα που όλοι τους γνωρίζουν (εντός κι εκτός συνόρων)... ποιον θα πιστεύανε και θα υποστηρίζανε οι Πολίτες; 
Τον Έλληνα νεαρό και κάθε άλλο νεαρό ή ...αυτούς; Γνωστή κι αυτονόητη η απάντηση...