Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

➧ Κρέας και Βασιλόπιτες μοίρασε ο ¨Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή¨ στις Ελληνικές Οικογένειες ➧ Όλες οι μετεκλογικές εξελίξεις για τον πολιτική φορέα της ¨Χρυσής Αυγής¨

Ο ¨Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή¨ πραγματοποίησε πολλές Διανομές Τροφίμων που είδαν το φως της δημοσιότητας στην Ελληνική Επικράτεια! 
Έτσι η Τ.Ο. της ¨Χρυσής Αυγής¨, πραγματοποίησαν Δράσεις Αλληλεγγύης στους Έλληνες Πολίτες και διένειμε, Κρέας, Λαχανικά, Βασιλόπιτες κι άλλα πλούσια Τρόφιμα σε Ελληνικές Οικογένειες!
Το χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων αυτών Διανομών, είναι πως ορισμένες πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους Νομούς, με την βοήθεια των Μελών και Φίλων-Υποστηρικτών της ¨Χρυσής Αυγής¨, ακόμη κι από πόρτα σε πόρτα!
Έτσι η ¨Χρυσή Αυγή¨ έδωσε το στίγμα της και την υπόσχεσή της πως πρόκειται να συνεχίσει να κάνει δυναμικότερα από ποτέ, ό,τι δεν κάνει (και δεν έκανε ποτέ κι ούτε πρόκειται - από ό,τι διαφαίνεται) κανέναν από τα πολιτικά κόμματα όλα μαζί, δηλαδή Μαζικές Διανομές σε ολόκληρη την Ελλάδα! Τώρα είναι η Αρχή! Τώρα από το νέο της Πόστο θα είναι σε θέση για πολλές ακόμη περισσότερες Διανομές κι άλλα είδη υποστήριξης στους Πολίτες!
Συγχαρητήρια!
Εκλογές: Όσον αφορά στην εκλογική Νίκη της ¨Χρυσής Αυγής¨, στις 25 Ιανουαρίου, ο  Ελληνικός Λαός την καθιέρωσε σε ακόμη ανώτερη θέση, ως την τρίτη πολιτική δύναμη, από ό,τι δείχνουν τα στοιχεία σύμφωνα και με ανακοίνωση του κόμματος!  
Ο ¨Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσής Αυγή¨, πέτυχε μια Υπερήφανη Νίκη για τα χρονικά δεδομένα!
Η κοινοβουλευτική ομάδα της ¨Χρυσής Αυγής¨ αριθμεί πλέον τις 17 έδρες και καθιερώνεται ως η τρίτη πολιτική δύναμη! 
Στην Λάρισα αυξημένα βρέθηκαν τα ποσοστά του ¨Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή¨ και με νέα έδρα για πρώτη φορά, αυτή της κα Δέσποινας Σβερώνη - Χονδρονάσιου, γνωστή από τον Σύλλογο των Δικαστηρίων στην Λάρισα, που ξεχώρισε ανάμεσα στις υπόλοιπες Μεγάλες Προσωπικότητες και γνωστές εξέχουσες παρουσίες της Λάρισας που κοσμούσαν το ψηφοδέλτιο του Νομού!
Συγχαρητήρια!