Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

➧ Το Χάραγμα του αντιχρίστου που προέβλεψε ο Ιωάννης, προέβλεψαν κατά προσέγγιση κι οι Αρχαίες Ελληνίδες Μάντισσες, Συβίλλες -Τι λέει η Μελέτη; ➧ 21 Δεκεμβρίου: Η είσοδος στο Χειμερινό Ηλιοστάσιο, μία Ελληνική πλανητική υπόθεση

Οι Σύβιλλες και η πρόβλεψη για το τέλος του κόσμου!
Οι Σύβιλλες, οι σχεδόν Ημίθεες Αρχαίες Ελληνίδες, που λεγόντουσαν έτσι χάρη στους χρησμούς που βουλεύονταν, ήταν ιδιαιτέρως γνωστές στην Αρχαιότητα για τις Μαντικές τους Ικανότητες! 
Μία εξ΄αυτών όπως έχει αναφερθεί και καταχωρηθεί Ιστορικώς, μέσω χωρίων, είναι η Αποκάλυψη που είχαν κάνει και για το τέλος του κόσμου!
«Οι Προφητείες του Ελληνισμού» και συγκεκριμένα στο άρθρο «Η Άγνωστη Αποκάλυψις», όπου Αρχαίες Ελληνίδες προφήτιδες, γνωστές και ως Σύβιλλες, έκαναν αναφορά στο τέλος του κόσμου, όπως ακριβώς είχε κάνει αιώνες αργότερα και ο Ιωάννης στην «Αποκάλυψή» του, στο Σπήλαιο της Σάμου! Πρόκειται για το περήφημο χάραγμα των Προϊόντων!
Η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας περί της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστού, βάσει της Αρχαιότητάς της, της αυθεντικότητάς της, αλλά και της βαρύτητας των γεγονότων που πραγματεύεται, είναι ίσως η σημαντικότερη προφητεία της προ Χριστού εποχής! 
Η προφητεία ξεκινά με αναφορά στην ημέρα της Εσχάτης Κρίσεως, στην ημέρα κατά την οποία «θα κατέλθει από τον ουρανό ο μέλλων Βασιλεύς των Αιώνων», για να κρίνει όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους! 
Είναι η ημέρα του θρήνου και του τριγμού των οδόντων γι' αυτούς που με τις πράξεις τους θα έχουν αρνηθεί τον Θεό και τον άνθρωπο!
Το σημαντικότερο όμως κοινό σημείο μεταξύ της Αποκάλυψης του Ιωάννη και της προφητείας της Ερυθραίας είναι η αναφορά στο περίφημο «σημάδι» που θα λάβουν οι άνθρωποι, το οποίο ο Ιωάννης το ονομάζει «χάραγμα», ενώ η Ερυθραία «σφραγίδα επίσημη»! Η Σφραγίδα αυτή υπάρχει χαραγμένη και σε Σημείο-Βράχο της Αθήνας, εμφανής!
Στον πρώτο στίχο των ανωτέρω δύο χειρογράφων καταγράφεται η προφητεία της Σίβυλλας της Ερυθραίας περί της σφραγίδας του Αντιχρίστου: «ΣΗΜΑ ΔΕ ΣΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣΙ ΣΦΡΗΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ»!
 Το επάνω χειρόγραφο προέρχεται από την ¨Πατριαρχική Βιβλιοθήκη Ιεροσολύμων¨ (συλλογή Αγίου Σάββα κωδ. 419, φ.270α, 14ος αι.) και το κάτω από την ¨Βιβλιοθήκη του Βατικανού¨ (κωδ. 743, φ. 59α, 16ος αι.). Στην έκδοση «Σιβυλλιακοί Χρησμοί» των Παρισίων (βλ. σελ. 203), ο επίμαχος στίχος αναφέρεται ως «ΣΗΜΑ ΔΕ ΠΑΣΙ ΒΡΟΤΟΙΣΙ ΤΟΤΕ, ΣΦΡΑΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ», ενώ στην έκδοση της Λειψίας, αναφέρεται ως «ΣΗΜΑ ΔΕ ΤΟΙ ΤΟΤΕ ΠΑΣΙ ΒΡΟΤΟΙΣ, ΣΦΡΑΓΙΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ»!
«Σημάδι τότε θα υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους, σφραγίδα επίσημη». (Σίβυλλα Ερυθραία, στ. 28)!
Είναι αξιοθαύμαστος πραγματικά τόσο ο τρόπος της Προφητείας, από δύο διαφορετικά χρονικά σημεία (το πρώτο που αναδεικνύει το Ελληνικό Πνεύμα της Αρχαιότητας) όσο και το γεγονός της Προφητείας που όπως φαίνεται συμβαδίζει με κάποια γεγονότα πραγματικού χρόνου!
➧21 Δεκεμβρίου: Το Χειμερινό Ηλιοστάσιο!
Εχθές 21 Δεκεμβρίου, είχαμε την μικρότερη ημέρα του χρόνου για το βόρειο ημισφαίριο, το λεγόμενο Χειμερινό Ηλιοστάσιο!
 Έτσι συμβαίνει λαμβάνει χώρα το λεγόμενο Ηλιοστάσιο, λέξη που βγαίνει από την ¨στάση¨ του Ηλίου, όταν ο Ήλιος βρεθεί στον Τροπικό του Αιγόκερου στης 21 Δεκεμβρίου, έχουμε την μικρότερη μέρα του έτους στο βόρειο ημισφαίριο, δηλαδή θα έχουμε το Χειμερινό Ηλιοστάσιο!
Στις 21 Δεκεμβρίου ο Ήλιος βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του, και φαίνεται να στέκεται πάνω στην εκλειπτική σαν να είναι έτοιμος να σταματήσει! 
Μένει σταθερός από τις 21 έως τις 24 Δεκεμβρίου, όπου είναι και οι μικρότερες μέρες του χρόνου! 
Αυτές τις τρεις ημέρες φαίνεται σαν να πεθαίνει και γι αυτό υπάρχουν ως γνωστών, έντονα για την Χώρα μας ως η Αφετηρία και η Βάση αυτών, αυτή την ημέρα, τα Λαογραφικά Στοιχεία κι οι Σημειολογίες που κρατούνε από την Αρχαία Εποχή και είναι ξακουστά σε όλη την ανθρωπότητα, δίνοντας παντού τα Φώτα, Περήφανοι, όντας Ανώτεροι όλων!
Καλό Χειμώνα!