Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα σε όλη την Ελλάδα (Στερεά Ελλάδα - Μακεδονία - Θράκη - (Βόρεια) Ήπειρος - Πελοπόννησος - Θεσσαλία - Νησιά Αιγαίου - Νησιά Ιονίου - Κωνσταντινούπολη - Κρήτη)

Σε Εορταστικούς Ρυθμούς Χριστουγέννων κινείται όλη η Ελλάδα, ήδη! 
Νησιά Αιγαίου - Ρόδος:
Οι Ροδίτες βγήκαν στους δρόμους για την Γιορτή των Χριστουγέννων στην καθιερωμένη Πλατεία Δημαρχείου!
Καλές Γιορτές στα Νησιά του Αιγαίου μας! 
Νησιά Ιονίου - Ζάκυνθος:
Με ένα Μεγαλειώεδες Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο κέντρο της η Ζάκυνθος υποδέχτηκε τις Εορτές!
Στερεά Ελλάδα - Λιβαδειά:
 Όλη η Λιβαδειά μια Γιορτή με πολλά Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα στους δρόμους!
Ο Δήμος Λεβαδέων και το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Λιβαδειάς (τμήμα Βοηθός
Βρεφονηπιοκόμων) σας προσκαλούν τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 &
ώρα 19:00 στο αφηγηματικό & διαδραστικό δρώμενο
«Ήθη και Έθιμα του Δωδεκαημέρου»
παραδόσεις, Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες! 

Συγχαρητήρια!
Βόρεια Ήπειρος:

Στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ελληνικής Γλώσσας της περιφέρειας Κορυτσάς όπου γιορτάζουν δυναμικά Έλληνες, παραβρέθηκαν πολλοί Ηπειρωτικοί Σύλλογοι! 
Χριστούγεννα γιορτάζουν και οι υπόλοιπες Ελληνικές Επαρχίες και εσωτερικό στις οποίες ζούνε οι Έλληνες και οι Βορειοηπειρώτες!
Πελοπόννησος - Πάτρα:
Οι δρόμοι από και προς το Κέντρο της Πάτρας στολίστηκαν Χριστουγεννιάτικα και βρήκανε ξανά την αίγλη τους!
Χρόνια Πολλά!
Σπάρτη:
Στη Σπάρτη άνοιξαν τα Μουσεία!
Το ΝΠΔΔ Πολιτισμού του Δήμου Σπάρτης στα πλαίσια των Εορταστικών Εκδηλώσεων των Χριστουγέννων «άνοιξε» τα μουσεία της πόλης προκειμένου να υλοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα για τους μαθητές με τίτλο “Χριστούγεννα στο Μουσείο”!
Συγχαρητήρια!
Μακεδονία - Δράμα:
Σε ένα ταξίδι στη μαγεία των Χριστουγέννων προσκαλεί για ενδέκατη συνεχή χρονιά, μικρούς και μεγάλους, η Ονειρούπολη στη Δράμα, που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 4 Δεκεμβρίου 2014 έως τις 4 Ιανουαρίου 2015!
 Σε μια έκταση 20 περίπου στρεμμάτων στον καταπράσινο Δημοτικό Κήπο της Δράμας, το παραμυθένιο σκηνικό που στήνεται εκεί συνδέεται με την κεντρική πλατεία της πόλης, στην οποία δημιουργείται ένας ακόμα γιορτινός τόπος για μικρούς και μεγάλους!
Θράκη:
Η Αλεξανδρούπολη και η Κομοτηνή με τους Πολίτες στους δρόμους άναψαν τα Δέντρα,
 ενώ η Ξάνθη στολίστηκε με χιλιάδες Λαμπιόνια και ψάλλανε Θρακιώτικα Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια!
Στην χιονισμένη Ορεστιάδα τα Χριστούγεννα θα είναι πιο Λαμπερά για τους κατοίκους φέτος! 
Χρόνια Πολλά!

Κρήτη - Ηράκλειο: 
Ήδη από τις αρχές της εβδομάδας ξεκίνησαν οι Εορταστικές Εκδηλώσεις στο Ηράκλειο της Κρήτης, με το φαντασμαγορικό άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Ελευθερίας!
Κωνταντινούπολη:
Οι δρόμοι της Βυζαντινής Πρωτεύουσας, Κωνσταντινούπολης, ανάμεσα στους Έλληνες και στους τουρίστες, έχουν την μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα κι όλα φωτίζουν Ελληνικά και Γιορτινά!
 Ήπειρος - Ιωάννινα:
Τα ήδη Λαμπερά Ιωάννινα, απέκτησαν περισσότερη Λάμψη!
Θεσσαλία - Βόλος:

Όποιος πάει φέτος στον Βόλο θα τον δει όπως δεν τον είχε ξαναδεί!
Κάτι το πρωτόγνωρο συμβαίνει εκεί που εμπεριέχει την Μαγεία των Χριστουγέννων και θα την συναντήσει σε όποιο σημείο της Πόλης κι αν βρεθεί!
Ένα Μπλε τεράστιο πέπλο στο χρώμα της Γαλανόλευκης, σκεπάζει όλο τον Βόλο στις κεντρικές Οδούς (Ιάσονος & Δημητριάδος), καθώς και στην υπόλοιπη περιοχή με το Μπλε χρώμα του πάγου, με τις υπόλοιπες περιοχές της Μαγνησίας, να δίνουν το παρόν!
Συγχαρητήρια και πάμπολλες Ευτυχισμένες Ευχές σε όλους μας τους Έλληνες!