Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα - Οι τρανταχτές Μεγαλειώδεις Γιορτινές διακοπές των Ελλήνων (εν εξελίξει)

Χριστούγεννα σε όλη την Ελλάδα, Χριστούγεννα Παντού!
Σε όποιο σπίτι κι αν Γιορτάσουμε, η Ταυτότητα των Χριστουγέννων μας και το Πνεύμα της θαλπωρής κυριαρχούν διάχυτα παντού!
Οι Χριστουγεννιάτικες Διακοπές είναι σαν ένα ταιριαστό Λευκό πέπλο και καλά κρατούν με τους Έλληνες να γλεντοκοπούν από άκρη εις άκρη, φωτεινό παράδειγμα για οποιονδήποτε κατώτατο μίζερο στην υφήλειο θέλει μάταια να αποκτήσει λίγη από τη Λάμψη!
Χριστούγεννα σε κάθε Πόλη όπως τις ταιριάζει κι αξίζει στην Ελλάδα, μέχρι τη λήξη της Γιορτινής Περιόδου!!!
Ξενοδοχεία, Καφετέριες, Νυχτερινά Μαγαζιά, Εστιατόρια, Πλατείες κι άλλα δημόσια στέκια μαζί με τους Έλληνες Πολίτες, ζούνε τα Χριστούγεννα, μακριά από την μιζέρια και την ασχήμια των υπολοίπων (λαών)!
Σε μια διαδρομή να συναντάς την Χριστουγεννιάτικη απορία! 
Πόσα ακόμη ποτά; 1, 2, 3 μπουκάλια με τις Χριστουγεννιάτικες Πόρτες να ανοίγουν να σε προϋπαντήσουν;, όλα μαζί στο Πνεύμα των Εορτών, ανάμεσα σε γνώριμους ή μη με έναν κοινό παρονομαστή, την Ελληνική Διασκέδαση, την τρανταχτή της Εορταστική Ατμόσφαιρα, τα Φανταχτερά Χριστουγεννιάτικα Δέντρα παντού και τους Στολισμούς σε όλα τα Στέκια και τα Καταστήματα που το καθένα συναγωνίζεται την Χριστουγεννιάτικη Ομορφιά του άλλου!
Πόσες ακόμη εικόνες καλαισθησίας και θαλπωρής να αντέξει κανείς στο διάβα του; Έξω στους δρόμους επικρατεί το απόλυτο Ελληνικό Γλέντι που εύκολα μπορεί να σε κερδίσει, χωρίς να ξέρεις που να πρωτοπάς, σε ποιο μαγαζί, σε ποιο στέκι Γιορτινό να πρωτοσταθείς, το οποίο ανυπομονεί να σε δεχτεί κι ανοίγει τις Πόρτες του διάπλατα!
Να θες να βγάλεις φωτογραφία όλα τα Στολισμένα Τοπία, Δέντρα, Λεοφώρους και Πάρκα και να μην σου αρκεί ο χρόνος!
Ενώ όλοι γλεντούν, τα Ελληνόπουλα φορέσαν τα Γιορτινά τους και μαζί Γιορτάζουνε στα μεγάλα Χριστουγεννιάτικα Παγοδρόμια της  περιοχής τους και οπουδήποτε αλλού μπορεί κάποιος να φανταστεί!
Χρόνια Πολλά και καλή συνέχεια!