Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Θεσσαλονίκη: ➧ Φωταγωγήθηκε η Συμπρωτεύουσα και τα 254 Δέντρα ➧ Χαρμόσυνες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις στο Κέντρο της Πόλης κι αλλού

Με την επίσημη Εορταστική Φωταγώγηση της Θεσσαλονίκης και των 254 Δέντρων της στην πλατεία Αριστοτέλους όπου βρεθήκαμε, ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου (20/12) οι κεντρικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις της αγαπημένης μας Λαμπερής Συμπρωτεύουσας! 
Ακολούθησε το «Χριστουγεννιάτικο Εορταστικό Πρόγραμμα με Νότες» από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Ορχήστρα Πνευστών του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, καθώς κι Αφηγήσεις Χριστουγεννιάτικων Παραμυθιών! 
Ένα πολυποίκιλο Χριστουγεννιάτικο Πρόγραμμα Eκδηλώσεων παρουσιάζει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, από το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 με την επίσημη Εορταστική Φωταγώγηση κι Έναρξη των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων, έως την Πρωτοχρονία! 
Την μεγάλη έκπληξη των φετινών Εορταστικών Εκδηλώσεων της Θεσσαλονίκης αποτελεί η δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου Δάσους  που  καταλαμβάνει σχεδόν όλο τον χώρο της πλατείας Αριστοτέλους (δίπλα από τις Καφετέριες) κι εντυπωσιζει Μικρούς και Μεγάλους καθώς αποτελεί πόλος έλξης για τους Θεσσαλονικείς Πολίτες, καθόλη την διάρκεια της Εορταστικής Περιόδου!
Από την 23η Δεκεμβρίου εώς και την Πρωτοχρονιά, θα πραγματοποιηθούνε ποικίλες Εορταστικές Εκδηλώσεις, όπως η παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων Καλάντων και Τραγουδιών της Χώρας μας, με την συνοδεία της Δημοτικής Ορχήστρας, Παραδοσιακά κάλαντα του Πόντου από την Χορωδία του Φάρου Ποντίων, Ποντιακών Συλλόγων κι άλλα στην Πλατεία Αριστοτέλους και σε άλλα κεντρικά ή μη, Σημεία της Πόλης! 
Όλες τις ημέρες, όλες οι Πλατείες της Θεσσαλονίκης θα Συνθέτουν Στολισμένες, μία Χριστουγεννιάτικη Γιορτή! 
Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, μαζί με γνωστή πολυεθνική εταιρία, πρόφεραν ακόμα,
Δύο Μεγάλα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα κατασκευασμένα από Λαμπιόνια με Λευκό Χρώμα του Πάγου, τα οποία θα τοποθετηθούν ένα στον ¨Λευκό Πύργο¨ κι ένα στο Δημαρχείο κι η Επίσημη Φωταγώγησή τους, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 18.00 βράδυ!
Συγχαρητήρια και Χρόνια Πολλά σε όλους!