Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία της Λάρισας ➧ Τα Ελληνόπουλα πλημμύρισαν την Πλατεία και τους γύρω Δρόμους ➧ 'Εκλεισε όλη το κέντρο της Λάρισας για την πρώτη Γιορτή του Κόσμου ➧ Πανύψηλο είναι το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κεντρικής Πλατείας

Άναψε Επισήμως μέσα σε Μεγαλειώδες Εορταστικό Κλίμα για τα δεδομένα, το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας με άπειρα χαμόγελα από τα Ελληνόπουλα που είχαν κατακλύσει την Πλατεία του Κέντρου!
Πρόκειται για Ένα Πανύψηλο Δέντρο που κοσμεί την περιοχή φαντασμαγορικά, μεταφέροντας σε όλους μας το Μεγαλειώδης Χριστουγεννιάτικο Κλίμα!
Η Φιλαρμονική μας ξεκινώντας από την Οδό Γεωργιάδου (Μύλος), βρέθηκε στην Κεντρική Πλατεία και συνέχισε σε κεντρικούς Πεζοδρόμους και Δρόμους της πόλης με τα Υπέρλαμπρα Στολισμένα Εμπορικά Καταστήματα,  Παιανίζοντας Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και Τραγούδια!
Γύρω στις 20:30 ήταν η στιγμή της αποκορύφωσης που ακολούθησε το Εντυπωσιακό Επίσημο Άναμμα του Μεγαλειώδους Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Κεντρική Πλατεία υπό τις επευφημίες των παρευρισκομένων (Μικρών και Μεγάλων)! 
Όλη η Λάρισα ήταν εκεί, συμμετέχοντας στις Εορταστικές Εκδηλώσεις!
Μαζί και η Πόλη μας με τον υπόλοιπο Κόσμο!
Στην Ελλάδα και το εξωτερικό, οι Πολίτες καθώς μαζί με αυτούς και οι υπόλοιποι, από τους Φορείς μέχρι τα Ελληνικά και ξένα Τηλεοπτικά Δίκτυα (μουσικά κλπ), σε όλο τον κόσμο δίνουν το στίγμα της Πρώτης Παγκόσμιας Γιορτής της Χριστιανοσύνης και του Πολιτισμού, των Χριστουγέννων μας!
Ήδη η Λάρισα είναι εδώ και πολύ καιρό Γιορτινή κι αποτελεί από μακριά για τον επισκέπτη, μία Όαση Χριστουγέννων!
Η Μεγαλειώδης Εκδήλωση απόψε στην Κεντρική Πλατεία, ολοκληρώθηκε με Μουσικό Πρόγραμμα και συγκεκριμένα με την εμφάνιση της Μικτής και Παιδικής Χορωδίας του ¨Δημοτικού Ωδείου Λάρισας¨ που Ερμήνευσε με τη διεύθυνση του κ. Δημήτρη Καρβούνη Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και Τραγούδια από όλη την Ελλάδα!
Συγχαρητήρια,
Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές,  Χαρμόσυνα κι Αστραφτερά, σε όλους μας!