Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Κεντρική Πλατεία Λάρισας: Άνοιξαν κι εγκαινιάστηκαν τα ¨Αττικά Αρτοποιεία¨ - Νέες Ελληνικές Θέσεις Εργασίας

Άνοιξαν τα ¨Αττικά Αρτοποιεία¨ στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, φωτίζοντας με Ελληνικές Γεύσεις, καθώς και νέες Ελληνικές Θέσεις Εργασίας, με το εξειδικευμένο προσωπικό του!
Σε μία από τις πιο Εμπορικές γωνίες της Πόλης της Λάρισας, στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Κούμα, στην Κεντρική Πλατεία, άνοιξε κι εγκαινιάστηκε το υποκατάστημα της Ελληνικής Αλυσίδας!
Το πρώτο κατάστημα λειτούργησε τον Απρίλιο του 2012 στον Πειραιά!
Με την μέθοδο του Συνεταιρισμού λειτούργησαν επίσης στην Αττική, άλλα δύο Καταστήματα τον ίδιο χρόνο, στη Νέα Σμύρνη και στο λιμάνι της Ζέας!
Μέσα στο 2013 λειτούργησαν τα καταστήματα στο Κολωνάκι έναντι του Ευαγγελισμού, στη Λεωφόρο Συγγρού στο ύψος του ΦΙΞ, στον Κορυδαλλό στην πλατεία Eλευθερίας, στο Χαϊδάρι στη Λεοφώρο Αθηνών όπου συστεγάζεται με το νέο κέντρο διανομής, αποθήκευσης και παραγωγής, στην Ερμού, στο Εκκλησάκι της Καπνικαρέας, στο Γουδή,αλλά και στο Νησί της Μυκόνου!
Η εταιρεία προσβλέπει στη λειτουργία και άλλων κεντρικών καταστημάτων και ήδη κατασκευάζονται 3 νέα καταστήματα! 
Στα Αττικά Αρτοποιεία στην Λάρισα ο πελάτης βρίσκει πάνω από 25 είδη ψωμιού, δεκάδες επιλογές από Κουλούρια, Βουτήματα, Παξιμάδια και Κριτσίνια, ολόφρεσκα λαχταριστά Γλυκά, χορταστικά Σάντουιτς, όλων των ειδών τα Σφολιατοειδή, Ποιοτικό Καφέ και Χυμό κι αποτελεί ήδη από την πρώτη μέρα λειτουργίας του ένα Πολυσύχναστο μέρος για όλους τους Λαρισαίους, προσφέροντας συνεχώς τις υπηρεσίες του!
Συγχαρητήρια και Καλορίζικη η νέα Επιχείρηση!