Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

➧ Πειραιάς: Γιατί συνδέουν τον διαμελισμένο τοξικομανή που βρέθηκε στο λιμάνι του Πειραιά με τους (¨γυναικωτούς¨) σφαγείς του ισλάμ ➧ Κίνα: Λαμβάνει μέτρα εναντίον των ισλαμιστών και της ¨ασχημονίας¨


Η Κίνα αποφασίζει να λάβει μέτρα εναντίον των ουιγούρων μουσουλμάνων οι οποίοι είναι υπεύθυνοι και για την πολύνεκρη τρομοκρατία! 
Στο πλαίσιο αυτό η τοπική κυβέρνηση απογόρευσε με νόμο την μπούργκα στην Σινγιάνγκ!
Ταυτόχρονα, η κεντρική κινεζική κυβέρνηση δήλωσε, πως σκοπεύει να αλλάξει πλήρως και να παγώσει το καθεστώς παροχής, τόσο θρησκευτικής, όσο και ισλαμικής εκπαίδευσης, στα αρμόδια ιδρύματα!
Μέτρα απλά, καλά και Πολιτισμένα για να παραμένει ανθισμένη η ομορφιά στον Πλανήτη και να εξαϋλώνεται η ασχημονία των απολίτιστων σιχαμάτων!
Πρόσφατα εθεάθησαν στο Λιμάνι του Πειραιά μέλη ενός τεμαχισμένου πτώματος που ανήκε σε Έλληνα τοξικομανή! 
Το πτώμα του άνδρα, χωρίς ρούχα, εντοπίστηκε τις πρωινές ώρες της περασμένης Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Διονυσίου, στο λιμάνι του Πειραιά!
Η σορός του μεταφέρθηκε άμεσα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια στο Νεκροτομείο του Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής κι έπειτα τα περαιτέρω!

Από την είδηση μερικά χαρακτηριστικά σχόλια που ξεχώρισαν είναι τα εξής: 
^Εμείς έχουμε κάτι εκτελέσεις-ξεκαθαρίσματα νονών της νύχτας σε κανένα φανάρι!-¨Ευχαριστουμε¨ τα πιθήκια τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την Αθήνα και δείχνουν νέους τρόπους εκτέλεσης.^
^Εμετικά στην φάτσα αποβράσματα του κερατά. Δεν φτάνει που βρωμοκοπούν όσο και να πλυθούν, τώρα κάνουνε βρωμιές και στο κεντρικό λιμάνι, στον Πειραιά!^
Ποιοί είναι όμως αυτοί οι τρόποι εκτέλεσης που διαφέρουνε κατά πολύ από το ίδιο τον πολιτισμό της γης;
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει σίγουρα, ωστόσο το μπαλάκι της ευθύνης πέφτει στην Ιατροδικαστική Έρευνα από την οποία μπορούμε να βγάλουμε πολλά συμπεράσματα και διαφορετικά και εκδόθηκε μόλις πρόσφατα σχεδόν με την παρέλευση του γεγονότος!
Ενώ αρχικά λοιπόν, θεωρήθηκε ότι πρόκειται για συνήθες θύμα της μάστιγας των ναρκωτικών και των βαρώνων της, επειδή ο 35χρονος ήταν ήδη σεσημασμένος τοξικομανής (χωρίς να παύει να είναι Άνθρωπος), σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει οι Αστυνομικές Αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο άνδρας να έπεσε θύμα των σφαγέων θηλυπρεπών λαθρομεταναστών ισλαμιστών!
Αυτό που κίνησε τις υποψίες ήταν ότι οι δράστες είχαν ακρωτηριάσει από το θύμα τα Γεννητικά του Όργανα και τα άκρα των ποδιών του!
Το πόρισμα του ιατροδικαστή προκαλεί φρίκη και παραπέμπει στις μεθόδους που χρησιμοποιεί η εγκληματική ισλαμιστική οργάνωση (είναι γνωστή με τα αρχικά ισις-isis). 
Οι δράστες επίσης τον αποκεφάλισαν. Δηλαδή το θύμα βασανίστηκε ανηλεώς κι ήταν ζωντανό όσο του έκαναν φριχτά πράγματα που δεν μπορεί να τα διαννοηθεί ένας ανθρώπινος πολιτισμένος νους!
Τόσο πολύ θέλανε τα Γεννητικά Όργανά του, τα είχαν ανάγκη οι ¨γυναικωτοί¨ όπως φαίνεται!
Γενικότερα η κουλτούρα της μέσης Ανατολής (περιοχή από την οποία προέρχονται κι αυτοί) εκτός από την απέχθεια που φέρει και προκαλεί, είναι ευρέως γνωστή (μόνο) για τις ομοφυλλοφιλικές της ¨τάσεις¨ και ¨στάσεις¨, κυρίως στον χορό, όσο και στον τρόπο ¨διασκέδασης¨, εκλαμβάνοντας υπόψη τους γυναικείους, και μόνο, ρυθμούς που (κι αυτούς) έχουν εμφυσήσει με την ¨βρώμικη χολέρα¨ τους, με βάση την Βυζαντινή Κληρονομιά που υπήρχε ήδη στην περιοχή και την οποία εκμεταλεύονται χωρίς να τους ανήκει τίποτα, παρά μονάχα η κατωτερώτητά τους σε ποιότητα ως κάστα ανθρωπίνου γένους που βρωμίζει και είναι υποβαθμισμένη, αλλά και τον τρόπο ζωής τους, δηλαδή οι παντρειές όπως γνωρίζουμε με (αν είναι δυνατόν) Αγόρια, τα λεγόμενα αλλιώς και ¨γιουσουφάκια¨, ντροπή για κάθε ύπαρξη Άντρα, στο σύνολό του!
Και άσχημοι και ¨γυναίκούλες¨!
Πηγαίνοντας πάλι στο ξετίλυγμα του κουβαριού της υπόθεσης, δεν θα μας φαινότανε περίεργο σε κανέναν αν αυτοί οι ¨άντρες¨ ή καλύτερα οι ¨γυναίκες¨ και συνάμα βρωμεροί, της κάθε ισλαμιστικής οργάνωσης και ¨κράτους¨, που όταν τους πιάνουν οι αντίπαλές τους ομάδες στις επιχειρήσεις στην μέση Ανατολή τότε μυξοκλαίνε με παρακαλητά (http://www.makeleio.gr/?p=230562 - http://www.makeleio.gr/?p=222334), χτύπησαν πισώπλατα και πήραν τα Γεννητικά του Όργανα βάσει της όλης ¨κουλτούρας¨ (ας πούμε) τους, καλύπτωντας κάθε είδους νοσηρό και εκφυλιστικό απωθυμένο τους για την Αντρική Φύση ως (γυναικείο) έθιμο (όπως έχουμε μάθει από την Ιστορία της δικής μας -ξακουστής στον κόσμο ως σημαντικότερη εκκαθάριση για την άνθιση του Πολιτισμού στην Δύση- Επανάστασης του 1821 και τις κατά καιρούς Σειρές κι αναφορές! 
Ακόμη και σε πρόσφατα διάφορα περιοδικά με σκίτσα που τους αποδίδουν)!
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, το πιο πρόσφατο πόρισμα του Έλληνα Ιατροδικαστή κ. Μπογιόκα, είναι σαφέστατο και αναφέρεται σε ειδεχθή πράξη!
Ο άτυχος 35χρονος είχε φθάσει με το πλοίο της γραμμής στον Πειραιά, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρός και μάλιστα είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα απορίας που διέθετε για να επιβιβαστεί!
Αρχικά ο Ύπαρχος που τον είδε με τους Άντρες πίστεψαν πως ίσως έχουν να κάνουν με εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα που διαπράχθηκε σε κάποιο φορτηγό πλοίο που περνούσε ανοιχτά του.
Από τα αποτυπώματα όμως του θύματος διαπιστώθηκε η ταυτότητά του άμεσα, καθώς ήταν γνωστός στις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών με αποτέλεσμα και σε συνδυασμό με τα ευρήματα του Ιατροδικαστή, η έρευνα να προσανατολιστεί σε εγκληματική θρησκευτική ενέργεια (με την σημειολογία ενός ¨Θρησκευτικού τελετουργικού¨, ενταγμένου στην συγκεκριμένη γενικότερη ¨κουλτούρα¨ που τους διέπει όπως προαναφέραμε και πιο πάνω)!
Και γι αυτό οι Αστυνομικές Αρχές του Πειραιά, εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ο άτυχος τοξικομανής να έπεσε θύμα των ¨γυναικωτών¨ σφαγέων ισλαμιστών!
Ευχή όλων είναι (κυρίως) η Ελλάδα να διαλευκανθεί η ίδια και να ξεκαθαρίσει πλήρως από τέτοια γυναικεία ¨σκουπίδια¨ που φέρουν τέτοιες αναχρονιστικές και κανιβαλιστικές θεωρίες που ούτε στον απόπατο βόθρο της κάθε αντίληψης δεν συναντάς και να συλλαμβάνονται κι απελαύνονται, χαρακτηριζόμενοι ως εγκληματικές οργανώσεις, άμεσα, αν δεν έχουν ¨αποσταλεί στον άλλο κόσμο¨ ήδη, από τον οποιονδήποτε άλλο με τις ευχές όλων!
Αυτά τα σιχάματα είναι οι μόνοι εγκληματίες κι απεχθείς όλων των κοινωνιών και αυτό το γνωρίζουν μέχρι κι οι πέτρες!