Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Για άλλη μια χρονιά οι τολμηροί Έλληνες Κολυμβητές στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον βυθό

Με ένα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, σε βάθος 10 μέτρων κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, υποδέχτηκαν τις φετινές Γιορτές οι Έλληνες Κολυμβητές!
Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ήδη απεικονίζει
  τον Έλληνα Εκπαιδευτή Καταδύσεων κ. Βαγγέλη Παπατζιτζέ και την Ομάδα του! 

Ο Εκπαιδευτής, ο οποίος επιχείρησε να κατακτήσει το παγκόσμιο ρεκόρ κατάδυσης, στην Μαρπούντα της Αλοννήσου και προτίθεται να επαναλάβει το εγχείρημά του τη νέα χρονιά, στέλνει σε όλους τις πιο ¨θερμές¨, υποβρύχιες Χριστουγεννιάτικες Ευχές!
Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, που είναι διακοσμημένο με πολύχρωμα, εντυπωσιακά Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είναι πλέον Παράδοση για το Κέντρο Κατάδυσης του κ. Παπατζιτζέ, τα πέντε τελευταία χρόνια! 

Οι Έλληνες Μαθητές και των δύο Καταδυτικών Κέντρων της Αλοννήσου και της Αθήνας συμμετέχουν στις υποβρύχιες Εορταστικές δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν, σημειωτέον, και ¨Κοπή της Πίτας¨ (σωστά διαβάζετε), στο βυθό!
Το στιγμιότυπο αποτυπώνει το κλίμα του προχθεσινού Στολισμού του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Καταδυτικού Κέντρου, που έχει τοποθετηθεί σε βάθος δέκα μέτρων στην παραλία της Βάρκιζας και ήδη έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων Πολιτών τόσο των Πρωτότυπων Δραστηριοτήτων, όπως των Κολυμβητών-Γυμναστών όσο και γενικότερα των απλών Πολιτών της Περιοχής και μέσω της φωτογραφίας τον Κόσμο, γενικότερα, κερδίζοντας Εύσημα από όλους! 

Συγχαρητήρια!