Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Λάρισα - Όλη η Πόλη μια Γιορτή: ➧ Εορταστικές Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις σε: Δημοτικό Ωδείο, Κεντρική Πλατεία, Πλατεία Ταχυδρομείου, ΟΥΗΛ και Πλατεία ΟΣΕ ➧ Η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού στην Δημοτική Βιβιλοθήκη με την Ελληνική μας Ταυτότητα & Υπερηφάνεια

Αυτό το Σαββατοκύριακο η Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων έχει προγραμματίσει ποικίλες Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες στο πνεύμα των Εορτών που θα φέρουν περισσότερα κοντά την Πόλη στην Γιορτινή Ατμόσφαιρα! 
Οι Χριστουγεννιάτικες Εορταστικές Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν τόσο σε εξωτερικούς χώρους – Κεντρική Πλατεία, Πλατεία Ταχυδρομείου, Πεζόδρομους, Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού, – όσο και σε χώρους Πολιτισμού, ΔΩΛ, Μύλος και Θέατρο ΟΥΗΛ, Συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής:
➧ΣΑΒΒΑΤΟ 20.12.2014
11:00 «Η γωνιά του παραμυθιού»
Αφήγηση: κα. Βάσω Σκύφτα – Σ.ΜΟΥ.Θ.
Μύλος Παππά,
11:30 «Ο Πινόκιο βοηθός του Άγιου Βασίλη»
παράσταση & εργαστήρι – Δημιουργική Πόρτα
Θέατρο ΟΥΗΛ – Α. Γαζή & Κουμουνδούρου,
12:30 «Μελωδένια Πολιτεία»
Σ.ΜΟΥ.Θ. 
Συλλογή Παιχνιδιών για Ελληνικές Οικογένειες -
Μύλος Παππά,
12:30 «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ»
Από το Χορωδιακό σύνολο της κ. Εύης Τσιούκα,
με τη συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου της Λάρισας στην
Πλατεία Ταχυδρομείου,
18:00 «Υφαντές ονείρων»,
Θεατρικό παιχνίδι
Πλατεία Ταχυδρομείου – Ιατρική Σχολή,
18:00 «Τα τρία δώρα» πρεμιέρα
Δημ. Κουκλοθίασος ΤΙΡΙΤΟΜΠΑ
(εισιτήριο: 3€)
Μύλος του Παππά – Κουκλοθέατρο Τιριτόμπα,
20:30 «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ & ΚΑΛΑΝΤΑ»
Μικτή & Παιδική χορωδία ΔΩΛ & Μουσικό Σύνολο Ενωδεία του κ. Δημήτρη Καρβούνη στο
¨Δημοτικό Ωδείο Λάρισας¨,
ΚΥΡΙΑΚΗ 21.12.2014
11:00 «Τα τρία δώρα»
Δημ. Κουκλοθίασος Τιριτόμπα
(εισιτήριο: 3€)
Μύλος του Παππά – Κουκλοθέατρο Τιριτόμπα,
11:30 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ & ΣΥΝΟΛΟ ΠΝΕΥΣΤΩΝ του ¨Ωδείου Λάρισας¨ (Περιφέρεια Θεσσαλίας & Εμπορικός Σύλλογος) στην
Πλατεία Ταχυδρομείου,
11:00 Φιλαρμονική (Κος. Γιώργος Μηνάς) στην
¨Πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού¨,
13:00 «Χριστουγεννιάτικα τραγούδια του κόσμου»
από το Μουσικό Σχολείο Λάρισας στην
Κεντρική πλατεία της Λάρισας,
13:30 «Κινηματογραφικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια»
Από το Σύνολο Μουσικής Κινηματογράφου (επιμέλεια της κα. Φρόσω Α. Κτιστάκη)
στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, όπου θα συνεχιστούν πολλά Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα μέχρι αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας!
Η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού στην Δημοτική Βιβιλοθήκη!
Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού και η Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους Μικρούς Φίλους στο ¨Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο¨, Συγκεκριμένα αναφέρει: ¨Θα ακούσουμε Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες, θα παίξουμε, θα δημιουργήσουμε, θα τραγουδήσουμε και θα διασκεδάσουμε όλοι μαζί!¨ 
Το πρόγραμμα των Εορταστικών Εκδηλώσεων περιλαμβάνει: 
22 Δεκεμβρίου 2014: «Ελάτε να στολίσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο»! Διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, κατασκευάζουμε το δικό μας πρωτότυπο δέντρο, μεταμφιεζόμαστε σε ταρανδάκια και παίζουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια τραγουδώντας όλοι μαζί τα κάλαντα! 
Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα! 
23 Δεκεμβρίου 2014: “Το όνειρο του μικρού Ελάτου”! 
 Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα! 
29 Δεκεμβρίου 2014: «Η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη». Τι γίνεται όταν ο Αι-Βασίλης έχει προβλήματα; Θα προλάβει να μοιράσει τα δώρα του; Διαβάζουμε το παραμύθι της κας. Ιωάννας Κυρίτση και βοηθάμε τον Αη Βασίλη να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Με την εκπαιδευτικό κα. Χαρά Αγγελέτου. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα! 
30 Δεκεμβρίου 2014: «Γράμμα στον Άγιο Βασίλη»! 
Η συγγραφέας Ελένη Σκρέκου σας περιμένει να ταξιδέψετε στην Αγέλαστη Πολιτεία και να ανακαλύψετε πως να κερδίσετε ένα σάκο γεμάτο χαμόγελα! Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.30 το απόγευμα! 
Η είσοδος στις δύο προηγούμενες Εορταστικές Εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2410-671173 καθώς επίσης και στον χώρο της βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβλετ 59! 
Ώρες λειτουργίας Ελληνικής Δημιοτικής Βιβλιοθήκης - Δευτέρα έως Παρασκευή από 8.00π.μ. έως 4.00 μ.μ.!
Η 3η Μεγάλη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της Πλατείας Ταχυδρομείου! 
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται η Μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο, το Επιμελητήριο Λάρισας, την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δ. Λαρισαίων και την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών!
Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, στις 11:30 στην Πλατεία Ταχυδρομείου!
Την εκδήλωση θα ανοίξουν τα Μουσικά Σύνολα του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας, που θα συναιπάρουνε όλη την περιοχή με Χριστουγεννιάτικες Μουσικές απ’ όλο τον κόσμο και θα ακολουθήσει μεγάλο παιδικό πάρτι με τη συμμετοχή των συντελεστών του θεάτρου δρόμου (με ζογκλέρ, μάγους, ξωτικά και ξυλοπόδαρους)!
Στο τέλος της Γιορτής, θα μοιραστούν δώρα στα Ελληνόπουλα, μέσα από Ομαδικό Παιχνίδι συγκεκριμένων Χριστουγεννιάτικων Λαϊκών Δρώμενων!
Βροχή από «Αστέρια κι ευχές»
Οι Εκδηλώσεις για τον Εορτασμό των Χριστουγέννων  θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, στις 20.00, στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας!
Πρόκειται για τη μεγάλη του Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του ΣΩΛ, με τίτλο «Αστέρια κι ευχές», στο πλαίσιο της οποίας ενώνει τις δυνάμεις του με το Ωδείο του Κου. Δημήτρη Δημόπουλου!
Όλη η Πόλη μια Γιορτή!
Συγχαρητήρια!