Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ιστορική Απόφαση με χρηματική ποινή, 90 εκατομμυρίων ευρώ για την Κύπρο επέβαλε το Ε.Δ.Α.Δ. στην τουρκία καθιστώντας την ως την μεγαλύτερη από Ιστορικής Πλευράς - Τα εγκλήματα της εισβολής και της παραβίασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ιστορική Απόφαση χρηματικής ποινής, ύψους 90 εκατομμυρίων για την  Κύπρο επέβαλε το Ε.Δ.Α.Δ. στην τουρκία, καθιστώντας την ως την μεγαλύτερη από Ιστορικής Πλευράς.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) επιδίκασε στην Κύπρο αποζημίωση 90 εκατομμυρίων ευρώ από την τουρκία για το εγκλήματα μετά την εισβολή του 1974. 
Η απόφαση του ΕΔΑΔ ελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας. Η ποινή είναι μία από τις μεγαλύτερες τις οποίες έχει επιδικάσει το διεθνές ευρωπαϊκό δικαστήριο! 
Η απόφαση είχε ληφθεί στις 10 Μαΐου του 2001 και γινόταν αναφορά σε 14 παραβιάσεις της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ωστόσο το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να ανακοινώσει την ποινή σε μεταγενέστερο στάδιο. 
Συγκεκριμένα οι παραβιάσεις/εγκλήματα αφορούσαν: 
το άρθρο 2 για το δικαίωμα διαβίωσης,
το άρθρο 3 για τα βασανιστήρια,
το άρθρο 5 για την ασφάλεια του ατόμου και την ελευθερία,
το άρθρο 6 για το δικαίωμα σε δίκαιη δίκη,
το άρθρο 8 για τον σεβασμό στην ιδιωτική και την οικογενειακή ζωή,
το άρθρο 9 για ελευθερία στην θρησκεία και την συνείδηση,
το άρθρο 10 για την ελευθερία έκφρασης,
το άρθρο 13 για το δικαίωμα αποτελεσματικής προσφυγής,
το άρθρο 1 του Επιπρόσθετου Πρωτοκόλλου 1 για το δικαίωμα στην περιουσία.
 Η Τουρκία πρέπει να καταβάλει εντός διαστήματος τριών μηνών, 30 εκατ. ευρώ, συν φόρους, εν είδει αποζημίωσης για την ηθική βλάβη των συγγενών και 60 εκατ. ευρώ συν φόρους, εν είδει αποζημίωσης για ηθική βλάβη που υπέστησαν οι εγκλωβισμένοι Ελληνοκύπριοι κάτοικοι της Καρπασίας. 
Πρόκειται για ιστορική απόφαση του ΕΔΑΔ, η οποία επέβαλε μία από τις υψηλότερες χρηματικές ποινές που έχει επιβάλει ποτέ το Δικαστήριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η απόφαση είναι τελεσίδικη και δεν επιδέχεται έφεσης! 
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι εναπόκειται στην κυπριακή Κυβέρνηση να δημιουργήσει τον  μηχανισμό διανομής των ποσών της αυτών, κάτω από την εποπτεία της Επιτροπής Υπουργών!
Μετά το πέρας των τριών μηνών η τουρκία σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, για όσο δεν καταβάλλει το ποσό θα υποχρεούται (¨θέλει δεν θέλει¨) στην πληρωμή τόκων με επιτόκιο ίσο με το επιτόκιο δανεισμού της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και το ποσό θα παραληφθεί από την Κυπριακή Κυβέρνηση!