Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

¨Τσίπουρο¨: Το Εθνικό μας Ποτό, φάρμακο της Ελληνικής ζωής και ψυχής μας

Το Εθνικό μας Ποτό ¨Τσίπουρο¨ καταναλώνεται από όλους μας ευρέως!
Σίγουρα θα γνωρίζετε για τις ευεργετικές του ιδιότητες σε πολλούς τομείς!
Σαν Λαός, είχαμε πάντα τους Αρχαίους Αμπελώνες να μας συνοδεύουν σε κάθε συμβάν της ζωής μας προσφέροντας τον Οίνο τους!
Το ¨Τσίπουρο¨ σήμερα, αποτελεί το Εθνικό μας Ποτό και οι Έλληνες το προτιμούμε για τις ψυχικές αλλά και τις σωματικές του ιδιότητες καθώς αποτελεί το βασικό φάρμακο για όλη την οικογένεια!
Τα παράγωγά ποτά του Τσίπουρου, γνωστά εδώ και Αιώνες από τα Μοναστήρια του Αγίου Όρου όπου γινότανε η παραγωγή, προσφέρουνε ευεξία και και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα!
Οι ιδιότητες του παγκοσμίως γνωστού ευεργετικού μας ¨Τσίπουρου¨, περνούνε από το στομάχι και την κοιλιά μας, καθώς ενδύκνειται ως καθαρό γιατρικό για τη δυσπεψία και τον κοιλόπονο!
Δεν είναι όμως μόνο οι ιδιότητες που προσφέρει μέσω της πόσης του, αλλά και αυτές που προσφέρει μέσω της τοπικής του επαφής!
Επάνω στους μύες μας μπορούμε να απλώσουμε το φαρμακευτικό ¨Τσίπουρο¨, αλείφοντάς το σε όλο το σώμα!
Θα μας κάνει να νοιώσουμε αμέσως την ευεξία καθώς πρόκειται για μεγάλο αντιοξειδωτικό ποτό, όπως κανένα άλλο!
Οι ευεργετικές του ιδιότητες αφορούν μέχρι και πιασίματα ακόμη και πονόδοντο! 
Στην Κρήτη παράγεται η ανάλογη γνωστή σε όλο τον κόσμο ¨Τσικουδιά¨ μας, με τις ίδιες ευεργετικές ιδιότητες!
 Σκέτο ή αραιωμένο, με συνοδεία φαγητού ή χωρίς, για ποτό ή γιατρικό, το ¨Τσίπουρο¨, θα αποτελεί το πρώτο αγαπητό Ελληνικό μας προνομοιούχο Ποτό για όλους μας τους Έλληνες, παντοτινά!  
Στην υγειά μας!