Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Ο Σ.Ε.Β. οργανώνει τον ¨Ημιμαραθώνιο Ειδικών Δυνάμεων¨ για τους Ποντίους και οι δημοτικοί σύμβουλοι των Αθηνών έτρεξαν τον γύρο της Αθήνας

Ο ¨Σύνδεσμος Ελλήνων Βατραχανθρώπων¨ πιστός στην ιστορία και την παράδοση δημιουργίας ειδικών εκδηλώσεων, που συνδυάζουν το αθλητικό στοιχείο, με την ιστορική μνήμη κι ισχυρούς συμβολισμούς, οργανώνει τον ¨Ημιμαραθώνιο Ειδικών Δυνάμεων¨, εις ανάμνηση της Ποντιακής γενοκτονίας, εις ανανέωση της υπόσχεσης να μην επιτρέψουμε ποτέ άλλοτε την επανάληψη τέτοιων εγκλημάτων κατά του Ελληνισμού!
Ο ημιμαραθώνιος θα γίνει την Κυριακή, 11/5/2014! 

Η συγκέντρωση των δρομέων θα λάβει χώρα από 10.00 έως 10.45 και περί ώραν 11.00 θα ξεκινήσει το Άγημα και θα τερματίσει περίπου στις 14.30. Ο Ημιμαραθώνιος θα γίνει με όλους τους δρομείς να τρέχουν σε Άγημα. Θα ξεκινήσει από τη Σχολή / Β' Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στον Ασπρόπυργο, θα περάσει μέσω Λ. Σχιστού , του μνημείου Ποντίων Ηρώων στη Δραπετσώνα όπου θα κατατεθεί στεφάνι σε συνεργασία με την Ένωση Ποντίων Πειραιά, Κερατσινίου, Δραπετσώνας και θα καταλήξει στο κέντρο του Πειραιά, στην έκθεση με θέμα «Αφιέρωμα στον Ελληνισμό του Πόντου, της Καππαδοκίας και της Κύπρου», στο νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου! 
Στο ΑΓΗΜΑ μπορούν να μετέχουν και γυναίκες!
Η ενδυμασία πρέπει να είναι αθλητική και κατά προτίμηση μαύρη ή χακί - πράσινη (οι ΟΥΚ έχουν μαύρα αθλητικά κι οι καταδρομείς χακί ή πράσινα). Τα μέλη συλλόγων με το σήμα του σωματείου τους!
Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία να τρέξουμε για άλλη μία φορά, όλοι μαζί, περνώντας από τις μονάδες, που σφράγισαν την προσωπικότητα όλων, όσων είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν σ' αυτές κι όσοι δεν είχαν τέτοια τύχη, να ¨πάρουν μία γεύση...!
Επικοινωνία:
  *κ. Κυριάκος Κόκκινος-Δικηγόρος-Αντιπρόεδρος ΔΣ: 6973022722
*κ. Σάββας Βαρελίδης - Μέλος ΔΣ: 6973204269
Με έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση των Ελλήνων πολιτών και με στόχο την διοργάνωση αθλητικών αγώνων υψηλού επιπέδου δημοτικοί σύμβουλοι της Αθήνας συμμετείχαν στον ¨γύρο της Αθήνας¨ με νικητές τους υποψηφίους της ¨Ελληνικής Αυγής¨, της παράταξης που μετράει τις προηγούμενες μεγαλύτερες συγκεντρώσεις για αυτόν τον μήνα με την ¨Χρυσή Αυγή¨! 
Οι συμμετέχοντες δήλωσαν ¨Όραμά μας είναι η αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού και η επιστροφή στις αξίες της Ελληνικής Αρχαιότητας¨! 
Συγχαρητήρια!