Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Εκδήλωση για την ¨Ελιά του Πεισίστρατου¨

Εκδήλωση για την ¨Ελιά του Πεισίστρατου¨! 
Μια Ελιά που «ανήκει στον αρχαίο Ελαιώνα του Πεισίστρατου, όπως πιστοποίησε το 1919 η Αρχαιολογική Υπηρεσία», ένα από τα δεκάδες χιλιάδες δέντρα του Ιστορικού Ελαιώνα των Αθηνών, που διασώθηκε, βρίσκεται στο επίκεντρο της εκδήλωσης «Πεισιστράτεια 2014» που διοργανώνει σήμερα το βράδυ, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Πρότυπου Πειραματικού Γυμνασίου των Αγίων Αναργύρων, υπό την αιγίδα του δήμου Αγίων Αναργύρων και Καματερού! 
Η Ελιά αυτή, που το 1996 με απόφαση του Γενικής Γραμματείας της Περιφέρειας Αττικής κηρύχθηκε διατηρητέο Μνημείο της φύσης «...ως ¨Ελιά του Πεισίστρατου¨ και παρουσιάζει ιδιαίτερη βοτανική, αισθητική και Ιστορική Σημασία ...», όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Περικλής Παπαγεωργίου, πρόεδρος του συλλόγου, ζει μέχρι σήμερα πίσω από το ναό των Αγίων Αναργύρων!
«Τα τελευταία χρόνια ο σύλλογός μας φροντίζει, λίγο πριν το τέλος των μαθημάτων και την έναρξη των εξετάσεων, να διοργανώνει ή να συνδιοργανώνει μια εκδήλωση! 
Το 2011 στο Μαρία – Έλενα, πέρυσι στα Ά ΚΑΠΗ και φέτος ένα βήμα παραπάνω στην Ελιά του Πεισίστρατου! Με αφορμή το πρόγραμμα "Τοπική Ιστορία Αγίων Αναργύρων" του καθηγητή του σχολείου, προσπαθούμε όχι απλά να διοργανώσουμε μια ημερίδα, αλλά να θεσμοθετήσουμε μια ετησίως επαναλαμβανόμενη εκδήλωση με το όνομα ¨Πεισιστράτειᨻ εξηγεί ο κ. Παπαγεωργιου!
Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, όπως τονίζει, είναι «να μπορέσουμε να παράξουμε πολιτισμό πάλι, μέσω των σχολείων και των συνεργασιών!
Παράλληλα, μέσα από αυτή την προσπάθεια, και μέσω της ανάπτυξης του πολιτισμού, μπορούμε να τονώσουμε τις συνεργασίες μεταξύ των φορέων και να υπάρξει ήπια ανάπτυξη τοπικής φύσης»! 
Όπως λέει ο κ. Παπαγεωργίου, «η ελιά μπορεί να γίνει πόλος προσέγγισης τουριστών ως αρχαίο αξιοθέατο και να είναι σημείο αναφοράς για τη διοργάνωση εκθέσεων για κρασί και λάδι, καθώς κατά την τριακονταετή θητεία του Πεισίστρατου (560-527 πΧ) ξεκίνησε η εξαγωγή ελληνικού αργείου οίνου και η διάδοση του ελαιόδεντρου στην Αττική»!
Σύμφωνα με το πρόγραμμα των ¨Πεισιστράτειων 2014¨ από τα παιδιά του σχολείου και κατοίκους της περιοχής, θα γίνει συμβολικός καθαρισμός και βάψιμο του περιβάλλοντα χώρου της ελιάς, ενώ θα κοπούν κλαδιά από την ελιά του Πεισίστρατου για να εμβολιαστούν νεαρές ελιές! 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 μμ και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο συγγραφέας κ. Ανδρέας Μηλιώνης! Συγχαρητήρια!