Είμαστε Έλληνες! Η αξιοθαύμαστη, μοναδική, δική μας Ταυτότητα! - Είμαι ευτυχισμένος γιατί είμαι Έλληνας Γνήσιος!

Ελληνικές Ραδιοφωνικές Επιτυχίες

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQABWxo--7EkEe_Zx07TvUUF2VqiN_OFCzPmJT3pHOVzn30ARFlhttps://4.bp.blogspot.com/-AlzNVLiBBm0/WnHY2762-ZI/AAAAAAAASso/TB0n9lp900E4zyvNvldAMkmNyw_rbtMzgCLcBGAs/s400/55.PNG https://3.bp.blogspot.com/-RKzXI_4MpM0/WnH7OswEYTI/AAAAAAAAStg/o8EQz9H9n9IViKugDvnUC1OoptKxFWBJwCLcBGAs/s640/56.PNGhttps://2.bp.blogspot.com/-QrauEitDwxw/WD0LTlAFuBI/AAAAAAAAPrA/W7xzKBkM4PotvMOFG_-EGXdyKoeqA6ZkQCLcB/s1600/x.PNG
^ Ενισχύουμε υπερήφανα την παιδεία μας στη Βόρειο Ήπειρο. Για να ακούγεται η Ελληνική μας Γλώσσα παντού και να σβήνουν οι λογής ¨μπάσταρδοι - Όλη η επικαιρότητα σε ένα μπλογκ!





Είμαι Περήφανος που είμαι ΈΛΛΗΝΑΣ! Που ακατόρθωτα σα γνήσιο, προσπαθούν να μου μοιάσουν όλοι στον κόσμο!



▶Mάριος-Γιώργος: Παραγωγός (ραδιοφώνου/θεματικών οργανώσεων/νυχτερινού κλαμπ)*Ντι-Τζέι *Επίσημο Μέλος της ¨Πανελλήνιας Ένωσης Ελληνικής Ραδιοφωνίας¨

Ακούστε εδώ (επιλέξτε επάνω ) ό,τι παίζει η Ελλάδα, δυνατά! Όλες οι νέες Ελληνικές Επιτυχίες/ραδιοφωνικές επιλογές! (Ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί!-
Συνεχόμενα ανανεωμένη λίστα!)


https://2.bp.blogspot.com/-exgtPuMOghE/Wm8wUzOl-LI/AAAAAAAASqs/tf7WKPn8uEEMyRI8g7c-yE6FfH9CJCP7ACLcBGAs/s640/65.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-0OZsycDbraQ/XOlX79Ow8uI/AAAAAAAAUxs/xyZXzlpLKDQRbOFFc4ct9yO1KywPlAZgACLcBGAs/s400/12.PNGhttps://1.bp.blogspot.com/-8HNCLt_pByI/XUrjRP0ZFrI/AAAAAAAAU3w/dz5AOVxyyE450r2dBPV70OURp5fgRCKMACLcBGAs/s400/4.PNG



-Έλληνας, δεν γίνεσαι ποτέ!

Και κωμικό ύφος στη σελίδα!



Χριστός Ανέστη
Ελληνισμός: Η Ελληνική Τηλεόραση




*Γιατί το σημαντικό είναι να είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Ωραίος ως ΓΝΗΣΙΟΣ. Αν δεν είσαι αυτό, αν δεν είσαι Εσύ ΈΛΛΗΝΑΣ, όλα τα άλλα είναι τίποτα. Πάντα ευτυχισμένος γιατί πάντα με προσκυνούν, ότι κι αν κάνουν!





Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Έλληνες Επιστήμονες: Δημήτρης Πανταζής - ¨«Βουτιά» στη μυστικά του εγκεφάλου¨

Ο Δημήτρης Πανταζής κατάγεται από τις Σέρρες. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ! 
Εργάστηκε ως ερευνητής και αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, ενώ από το 2010 συνεχίζει τις έρευνές του του Πανεπιστημίου ΜΙΤ, ως επικεφαλής του νεοσύστατου Εργαστηρίου Μαγνητοεγκεφαλογραφίας του Απεικονιστικού Κέντρου ¨Μαρτίνος¨ ! 
Έχει συνεργαστεί με πολλούς ερευνητές στο χώρο των νευροεπιστημών και έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 70 άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά! 
Τo εργαστήριο μαγνητοεγκεφαλογραφίας, παρέχει πρόσβαση στα μυστικά της λειτουργίας του εγκεφάλου, διαγιγνώσκοντας την επιληψία, εντοπίζοντας όγκους του εγκεφάλου, ενώ βοηθά και στην κατανόηση της διάσπασης προσοχής! 
Ωστόσο το μεγαλύτερο βήμα θεωρείται ότι θα είναι η δυνατότητα διάγνωσης του αυτισμού! Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Πανταζή, ¨κατά τη διάρκεια επιληπτικών επεισοδίων υπερ-ενεργοποιούνται ανεξέλεγκτα περιοχές του εγκεφάλου¨!
Με την μαγνητοεγκεφαλογραφία εντοπίζουμε αυτές τις περιοχές και στη συνέχεια οι γιατροί επεμβαίνουν είτε με φάρμακα είτε με χειρουργικές επεμβάσεις! 
Αρχικά γίνεται προσπάθεια αντιμετώπισης της επιληψίας με τη χορήγηση φαρμάκων τα οποία σταματούν την ενεργοποίηση αυτών των περιοχών του εγκεφάλου! 
Στην περίπτωση που τα φάρμακα δεν είναι αποτελεσματικά μελετούμε σε πρώτο στάδιο την περιοχή του εγκεφάλου με μαγνητοεγκεφαλογράφημα, στην συνέχεια ανοίγουμε το κρανίο και με τη βοήθεια ηλεκτροδίων ελέγχουμε τις συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή ουσιαστικά κάνουμε μια λειτουργική χαρτογράφηση των περιοχών του εγκεφάλου! 
Εντοπίζουμε τις περιοχές που υπερδραστηριοποιούνται και αφαιρούνται χειρουργικά προσέχοντας να μη πειραχτούν οι περιοχές που είναι υπεύθυνες για λειτουργίες όπως η όραση, η ακοή κλπ¨! Μιλώντας στον Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο κ. Δημήτρης Πανταζής εξηγεί πως ¨η μαγνητοεγκεφαλογραφία χρησιμοποιείται στη βασική έρευνα σε ένα ευρύ πεδίο. Δηλαδή διερευνούμε πως ενοποιούνται όλες οι αισθήσεις πχ πως βλέπει και ακούει ταυτόχρονα κανείς. 
Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής είναι ότι προσφέρει πολύ μεγάλη ανάλυση σε κλίμακα χιλιοστού του δευτερολέπτου. 
Βλέπουμε πως λειτουργεί η όραση και η ακοή ανά χιλιοστό του δευτερολέπτου. Μπορούμε να κάνουμε ότι πείραμα μπορούμε να φανταστούμε σχετικά με τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Π.χ. να βάλουμε έναν άνθρωπο σε έναν χώρο και να ελέγχουμε πως εστιάζει την προσοχή σε συγκεκριμένα ερεθίσματα. Έτσι μπορούμε να μετρήσουμε τη διάσπαση της προσοχής¨! 
Αυτά κι άλλα πολλά επιστημονικά επιτεύματα έρχονται με την συνεργασία του κ. Δημήτρη Πανταζή, 
που «βουτά» στα άδυτα του εγκεφάλου για το καλό του ανθρώπου!
Συγχαρητήρια!